Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Nyheter

Liste over nyheter

 • PhD position in Biostatistics and Sport Medicine

  We have a PhD position in Biostatistics and Sport Medicine at the Oslo Sports Trauma Research Center, Norwegian School of Sport Sciences.

 • Ledig stilling på ParaFRISK-prosjekt

  Er du lege og interessert i å jobbe med og rundt Norges beste parautøvere? Vi har en ledig stilling med søknadsfrist 16. mai.

 • Senter for idrettsskadeforskning lærer opp ny OL-leger

  Det er spennende dager på Senter for idrettsskadeforskning som på nytt har holdt vertskap for leger fra hele verden for et avsluttende 3 dagers seminar/workshop/eksamen med faglig påfyll og interessante utvekslinger om hva som skal til når en lege skal følge utøvere gjennom sesongen og til store mesterskap.

 • 7 millioner kroner til «Sammen redder vi liv i idretten»

  Nå er det offisielt: NIF får 7 millioner kroner fra Gjensidigestiftelsen til prosjektet «Sammen redder vi liv i idretten», som i korthet går ut på dugnadsbasert opplæring i hjertelungeredning og utplassering av hjertestartere som er tilgjengelig 24/7.

 • Ledig stilling på ParaFRISK-prosjektet(2)

  Er du lege og interessert i å jobbe med og rundt Norges beste parautøvere?

 • Ledig stilling på ParaFRISK-prosjektet

  Er du lege og interessert i å jobbe med og rundt Norges beste parautøvere?

 • Cathrine Aga disputerer 25. januar

  I avhandlingen The effect of an anatomic double-bundle surgical technique on the outcome of anterior cruciate ligament reconstructions har Cathrine Aga og medarbeidere funnet at double-bundle rekonstruksjonsteknikk ikke ga bedre resultat etter 2 år sammenliknet med tradisjonell single-bundle teknikk.

 • Senter for idrettsskadeforskning utnevnt til IOC-forskningssenter

  Den internasjonale olympiske komité, IOC, har utpekt 11 forskningssentere som IOC-sentre for fremragende forskning innenfor idrettsskader og utøvernes helse, i hard konkurranse fra sentere fra hele verden. Senter for idrettsskadeforskning ved Norges idrettshøgskole er ett av dem.

 • Hege Grindem vant NIMI-prisen på årets Idrettsmedisinsk Høstkongress i Bergen

  Nær 600 forskere og klinikere fra inn- og utland var til stede for å markere norsk og internasjonal idrettsmedisin og bidra til et faglig program av ypperste klasse.

 • Joar Harøy disputerer 27. november

  "Forebygging av lyskeproblemer blant fotballspillere". Det er tittelen på doktorgradsavhandlingen til fysioterapeut Joar Harøy som den 27. november vil forsvare arbeidet sitt ved Norges idrettshøgskole.