Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen The 4th Advanced Team Physician Course kommer til Oslo i mai!

The 4th Advanced Team Physician Course kommer til Oslo i mai!

Introduksjon

IOC Advanced Team Physician Course returnerer til Norge i 2012! Den fjerde utgaven arrangeres av Senter for idrettsskadeforskning og Olympiatoppen på Soria Moria 30. mai til 1. juni.

Dette er en enestående mulighet til å dele det siste i idrettsmedisin med 25 inviterte foredragsholdere fra inn- og utland.

 

Programmet finner du her på kongressidene.

 

Merk at registrering skjer etter først til mølla-prinsippet! For å gi optimale muligheter for diskusjon og deltakelse er det ikke satt av plass til mer enn 80 deltakere. I tillegg til forelesninger og diskusjoner, vil det sosiale programmet også være en enestående mulighet til å bli kjent med forelesere og kolleger fra hele verden som arbeider med idrettsmedisin på øverste nivå. En enestående mulighet til å utvikle et nettverk!

 

 

Det første IOC Advanced Team Physician Course ble organisert i Svolvær i 2008 i forbindelse med 2nd World Congress on Sports Injury Prevention, og deretter ved Stanford University i 2009 og på Corsica i 2011. Kursene preges av case-basert undervisning, aktive læringsformer og rikelig mulighet til interaksjon med forelesere og deltakere.

 

Ikke vent med å melde deg på!

 

Last ned programmet (pdf)