Senter for idrettsskadeforskning

Hovedinnhold på siden

Informasjon om en nyhet med tittelen Nominert til pris på ISAKOS Kongressen 2023

Nominert til pris på ISAKOS Kongressen 2023

Introduksjon

Dr. Kyle Martin og teamet hans er nominert som en av finalistene til the Albert Trillat Young Investigator's Award. Vinneren vil bli presentert på ISAKOS Kongressen som blir arrangert i Boston, USA, i Juni 2023.

Nyheter hovedbilde

ISAKOS Kongressen avholdes i Boston, USA, fra 18.-22.Juni 2023. I år er Dr. Kyle Martin og teamet hans, mange fra Senter for Idrettsskadeforskning, som jobber med det norske korsbåndskaderegisteret, nominert med abstraktet; "Unsupervised Machine Learning Of The Combined Danish And Norwegian Knee Ligament Registers Identifies Five Discreet Patient Groups With Differing Acl Revision Rates", og er dermed en av finalistene til the Albert Trillat Young Investigator's Award.

Prisen er oppkalt etter tidligere president og grunnlegger av International Society of the Knee, professor Albert Trillat, som var en pioner innen knekirurgi og sportstraumatologi.

The Albert Trillat Award gir annerkjennelse til en ung forsker som har gjort fremragende klinisk laboratorieforskning, og som har bidratt til mer forståelse av og forebygging av kneskader.

Prisen har blitt del ut annethvert år siden 1989.